Eventyrfisk med blåsaus og sesongens grønnsaker inneholder
48 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Eventyrfisk med blåsaus og sesongens grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eventyrfisk med blåsaus og sesongens grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
1882 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eventyrfisk med blåsaus og sesongens grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 48.44 | 240.81 | Kcal |
Protein | 7.02 | 34.90 | gram |
Karbohydrat | 3.11 | 15.46 | gram |
Kostfiber | 1.65 | 8.20 | gram |
Fett | 0.14 | 0.70 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.05 | gram |
Alkohol | 0.48 % | | | |
Salt | 0.11 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.99 | Kr 64.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 989 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok fisken i vann med hvitvin, sitronsaft, salt, pepper, løk, gulrot, selleri og purreløk i ca 10 min.
Ta ut litt kraft fra fisken, ha i maisenna-jevning slik at du får en fin konsistens. Rør til slutt inn noen dråper blå konditorfarge slik du får den
nyansen du har lyst på.
Server gjerne med gulrøtter, selleri, purreløkringer og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28320)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-03-27
Oppdatert dato:2011-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift