Fotograf:
Norges sjømatråd
Breiflabb i kokos-karrisaus inneholder
111 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Breiflabb i kokos-karrisaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Breiflabb i kokos-karrisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8992 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Breiflabb i kokos-karrisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.23 | 397.42 | Kcal |
Protein | 7.44 | 26.58 | gram |
Karbohydrat | 2.71 | 9.68 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 4.14 | gram |
Fett | 7.59 | 27.12 | gram |
Mettet fett | 5.50 | 19.65 | gram |
Salt | 0.60 | 2.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.45 | Kr 48.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 429 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kokos-karrisaus
S urr løken i olje sammen med karripasta eller karripulver. Hell på kokosmelk og la sausen småkoke uten lokk i ca 5 minutter.
Skjær fisken i porsjonsstykker, dryss den med salt, la den ligge et par minutter, tørk den. Legg fisken i sausen sammen med epler og vårløk, og la den trekke til fisken er gjennomkokt, ca 10 minutter.
Server retten med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 21955)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-13
Oppdatert dato:2006-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift