Farfaille med purresaus inneholder
205 Kalorier,
21 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Farfaille med purresaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Farfaille med purresaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Farfaille med purresaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.36 | 589.64 | Kcal |
Protein | 5.45 | 15.65 | gram |
Karbohydrat | 21.18 | 60.81 | gram |
Kostfiber | 2.89 | 8.30 | gram |
Fett | 10.34 | 29.69 | gram |
Mettet fett | 5.12 | 14.70 | gram |
Salt | 0.11 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.29 | Kr 18.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 149 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Lettlaget, rimelig, god & sunn!
Sett på pastavann.
Rist mandleflakene gyldne i en tørr stekepanne. Forsiktig med varmen! Rør hele tiden!
Vask og rens purren og skjær den i strimler. Skrell og hakk hvitløken. Hakk kjørvelen.
Smelt smøret i en gryte og og fres purren og hvitløken blank. Tilsett 1 dl vann og litt Vegeta/grønnsakbuljong, salt og pepper, og la det surre under lokk i 5 minutter.
Bland inn fløte og mandelflak og kok opp sausen, smak til med salt og pepper.
Kok pastaen, hell av vannet og bland den inn i sausen sammen med kjørvelen. Spar gjerne litt kjørvel og dryss på toppen til slutt.
Parmesan og rivjern settes på bordet. Brød og smør er også godt til.
Mmm!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat og Mer
(Intern: 2284)
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-02
Oppdatert dato:2002-11-02
Lesere:
3934 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift