Fotograf:Meny Vegetarisk pastarett med ricotta ost, purre og nøtter. Her har vi brukt tagliatelle, men annen pasta kan også brukes. Server med revet parmesan, ristede valnøtter, saften av sitron og fersk oregano.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Spar et par spiseskjeer av kokevannet og la pastaen renne av seg.
Stek purren myk og transparent på lav til middels varme i olivenolje. Tilsett ricotta og smak til med salt og nykvernet pepper. Sett til side.
Legg pastaen i sausen. Vend den godt inn sammen med parmesan og to spiseskjeer av kokevannet. Server toppet med ristede valnøtter, grovhakket oregano og ferskpresset sitronsaft.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33715)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-03-11
Oppdatert dato:2018-03-11