Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Farsert fasan med rosenkål oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Farsert fasan med rosenkål



Farsert fasan med rosenkål inneholder 202 Kalorier, 1 g Karbo, 12 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Farsert fasan med rosenkål har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Farsert fasan med rosenkål er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stk storfasan
300grspekk
1stk litesvinemørbrad, ca 500 g
1dashpepper
muskat
1dashsalt
1stkegg
1ssfinklippet persille
3sskonjakk
2sssmør
1ssolje
2dllys buljong
3dltørr hvitvin
500grrosenkål




Næringsdeklarasjon for Farsert fasan med rosenkål!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201.901 467.98Kcal
Protein12.3089.43gram
Karbohydrat0.876.33gram
Kostfiber0.805.82gram
Fett15.36111.68gram
Mettet fett2.0014.54gram
Alkohol1.34 %
Salt0.181.31gram
Pris på oppskriftenKr 13.37Kr 97.21Kroner
Hele oppskriften veier2 908 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,72 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Plukk og rens fasanen. Tørk den godt med en oppvridd klut. Mal lever, krå og hjerte på kjøttkvern sammen med svinekjøtt og ca 150 g spekk. Bland i 1 ts salt, 1/4 ts muskat, egg, persille og konjakk. Blir farsen for løs kan den tilsettes 1-2 ss brødrasp.

Fyll farsen i fasanen. Gni fuglen utvendig med salt og pepper og bind fast spekkskivene. Brun fasanen pent på alle sider i 1 ss smør og 1 ss olje i en gryte.

Flamber fasanen med 2 ss temperert konjakk. Rist på gryten til flammene slukker.

Skru ned til svak varme, tilsett buljong og vin og la fasanen surre til den er mør. En ung fasan er mør på 20-30 min, men eldre fugl kan trenge opp til 1 1/2 time. Fasanen er mør når låret kjennes løst i leddet, og når kjøttsaften fra lår eller bryst er lys.

Rens rosenkålen, kok den nesten mør i lettsaltet vann. Slå ut vannet og surr kålen i 1 ss smeltet smør. Anrett fasanen og rosenkålen.

Server kokte poteter og sjyen til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8036)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 3995 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.