Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki)



Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki) inneholder 123 Kalorier, 5 g Karbo, 10 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki) har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5059 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkfasaner, unge
2dlvalnøtter, helst tørket
100grsaltet smør
500grgrønne druer
100grblå eller røde druer
3stkappelsiner
1stksitron
1tsrevet sitronskall
1dlmuskatell-vin
1dltørr madeira eller sterk te
2dlhønsekraft
1dashsalt
nymalt pepper




Næringsdeklarasjon for Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.03971.32Kcal
Protein10.4882.74gram
Karbohydrat4.7537.50gram
Kostfiber0.665.21gram
Fett6.0747.92gram
Mettet fett2.3518.55gram
Alkohol0.88 %
Salt0.171.34gram
Pris på oppskriftenKr 12.28Kr 96.95Kroner
Hele oppskriften veier3 158 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo15,44 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Gni fuglene inn- og utvendig med sitron og bind dem opp. Pensle dem med smør på alle sider, krydre dem med salt og pepper og legg dem i en smurt, ildfast form eller en liten ovnspanne. Tilsett nøttene, vinen og/eller teen, druene og sitronskallet og la retten stå i stekeovnen ved 250 C ca 15 minutter.

Skru så ned varmen til 180 C og stek videre 15 minutter til.

Skjær en av appelsinene i meget tynne skiver, som legges oppå fuglene. Pensle med mye smør. Skru ned varmen ned til 160 C og stek fuglene ferdige i ca 10 minutter til.

Legg fuglene på et oppvarmet fat og garner med nøtter og druer. Sil skjyen over i en gryte, tilsett hønsebuljongen og kok blandingen i noen minutter.

Press saften ut av appelsinene og opp i sausen, som så koker inn med ca 1/3 uten lokk på sterk varme.

Fasanene holdes imens varme i stekeovnen. Hell sausen over fuglene like førretten skal serveres.

Løskokt ris hører til og smaker meget godt sammen med denne retten.

Hvis druene nærmest er overmodne, bør man ikke tilsette dem før man har skrudd varmen ned annen gang. Hvis appelsinskivene fremdeles er hele, kan de legges på toppen sammen med litt nøtter og druer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6622)
Kategori: Ovnsrett
Land: Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.