Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki) inneholder
123 Kalorier,
5 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki) har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5059 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.03 | 971.32 | Kcal |
Protein | 10.48 | 82.74 | gram |
Karbohydrat | 4.75 | 37.50 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 5.21 | gram |
Fett | 6.07 | 47.92 | gram |
Mettet fett | 2.35 | 18.55 | gram |
Alkohol | 0.88 % | | | |
Salt | 0.17 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.28 | Kr 96.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 158 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni fuglene inn- og utvendig med sitron og bind dem opp. Pensle dem med smør på alle sider, krydre dem med salt og pepper og legg dem i en smurt, ildfast form eller en liten ovnspanne. Tilsett nøttene, vinen og/eller teen, druene og sitronskallet og la retten stå i stekeovnen ved 250 C ca 15 minutter.
Skru så ned varmen til 180 C og stek videre 15 minutter til.
Skjær en av appelsinene i meget tynne skiver, som legges oppå fuglene. Pensle med mye smør. Skru ned varmen ned til 160 C og stek fuglene ferdige i ca 10 minutter til.
Legg fuglene på et oppvarmet fat og garner med nøtter og druer. Sil skjyen over i en gryte, tilsett hønsebuljongen og kok blandingen i noen minutter.
Press saften ut av appelsinene og opp i sausen, som så koker inn med ca 1/3 uten lokk på sterk varme.
Fasanene holdes imens varme i stekeovnen. Hell sausen over fuglene like førretten skal serveres.
Løskokt ris hører til og smaker meget godt sammen med denne retten.
Hvis druene nærmest er overmodne, bør man ikke tilsette dem før man har skrudd varmen ned annen gang. Hvis appelsinskivene fremdeles er hele, kan de legges på toppen sammen med litt nøtter og druer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6622)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.