Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fasan i appelsinsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fasan i appelsinsaus



Fasan i appelsinsaus inneholder 99 Kalorier, 10 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Fasan i appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fasan i appelsinsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
Ca 2,5stk liteløk
2ssmargarin eller smør
1tssalt
1krmpepper
Ca 1,5dlhvitvin
3stkappelsiner
1stklaurbærblad
Ca 2,5kvist(er)persille
1tsarrowrot
4porsjon(er)ris
600grrosenkål




Næringsdeklarasjon for Fasan i appelsinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99.38635.83Kcal
Protein8.3453.36gram
Karbohydrat10.1264.75gram
Kostfiber1.8111.58gram
Fett2.0012.80gram
Mettet fett0.523.33gram
Alkohol0.56 %
Salt0.311.98gram
Pris på oppskriftenKr 9.21Kr 58.93Kroner
Hele oppskriften veier2 559 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen godt. Skrell og hakk løken grovt.

Smelt matfett i en stekegryte og brun fuglen rundt det hele. Krydre med salt og pepper. Tilsett løken og brun den.

Spe med vinen og saften av 2 appelsiner. Legg i laurbærblad og persillekvaster. La fuglen etterstekes under lokk i ca 50-60 minutter.

Skyll og skrell den siste appelsinen med potetskreller. Skjær strimler og litt av skallet. Skjær resten av appelsinen i båter.

Ta opp fuglen og hold den varm under folie. Jevn sjyen med arrowrot utrørt i litt kaldt vann eller bruk maisennajevning. Smak eventuelt til sausen med mer krydder.

Skjær fuglen i skiver. Garner med appelsinbåter og strimler av appelsinskall. Serveres med saus, rosenkål og ris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8050)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 11358 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.