Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fasanbrystrulader på seng av linser oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fasanbrystrulader på seng av linser



Fasanbrystrulader på seng av linser inneholder 79 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Fasanbrystrulader på seng av linser har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fasanbrystrulader på seng av linser er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkfasaner
2skive(r)lettsaltet flesk

Buljong:

Fasanskrogene
1stkløk
litt sellerirot
1,5litervann til koking
1stkgulrot
1stk litepurre
1stklaurbærblad

Saus:

0,25dlfinhakkede gulrøtter
87grgrønne linser
0,25stksellerirot, finhakket
0,25stkpurre, finhakket
0,25dlrødløk, finhakket
0,25dlrødløk, finhakket
2dlkremfløte
2dlkyllingbuljong eller kraft fra skrogene




Næringsdeklarasjon for Fasanbrystrulader på seng av linser!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78.90778.00Kcal
Protein8.9888.55gram
Karbohydrat1.8418.14gram
Kostfiber0.717.00gram
Fett3.8037.47gram
Mettet fett1.9819.52gram
Salt1.1411.19gram
Pris på oppskriftenKr 9.05Kr 89.24Kroner
Hele oppskriften veier3 944 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær bort lårene og bruk dem ved en annen anledning. Ben ut fasanbrystene og legg to og to sammen ved å legge den tynne delen over den tykkere på det andre brystet. Pakk hvert par inn i fleskeskiver til en rull. Pakk pent inn i folie og vri folieendene som på en smellbonbon.

Kraften kan lages i stand noen dager i forveien. Del fasanskroget i biter. Rens, skyll og del grønnsakene.

Stek skrogbitene og grønnsakene i olje uten at de får farge. Tilsett vann og kok opp. Skum av, tilsett krydderet og la kraften koke inn til ca 1 liter. Sil kraften.

Også følgende del av tilberedningen kan gjøres klar dagen i forveien. Kok opp buljongen, og leg i ruladene. La kjøttet få kjernetemperatur på maksimum 65 C. Ta kjelen av platen. La ruladene kjølne i vannet.

Legg linsene i bløt over natten. Hell av vannet og la dem koke ca 25 minutter i fasankraft. Fres grønnsakene i litt smør i en annen kjele. Hell over fløte og kok sammen. Bland så grønnsakene med de varme linsene. Smak til med salt og pepper.

Skjær ca 2 cm tykke skiver av fasanrullene. Hvis kjøttet blir kaldt før servering, kan det varmes i litt kraft.

Server med linser og skivede poteter som er hardstekt i olje, samt strimlet bladpersille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8052)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 4508 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.