Fiskemåkebiff med paprika og potetmos inneholder
97 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos har ingen allergener
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3249 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskemåkebiff med paprika og potetmos!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.53 | 166.80 | Kcal |
Protein | 11.97 | 20.68 | gram |
Karbohydrat | 1.77 | 3.06 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 1.47 | gram |
Fett | 4.43 | 7.66 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 2.07 | gram |
Salt | 0.24 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.42 | Kr 7.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 691 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brystfiletene skjæres av måken straks etter at den er skutt. Tilbered en pose potetmos og rør hardt mot slutten slik at mosen blir luftig og fin.
Brun smøret og legg på filetene, dryss over salt og pepper. Ett minutts sterk varme på begge sider er nok.
La deretter biffen hvile litt, pakket i folie og lagt i ytterkanten av stekepannen. La denne delen av panna trekkes litt unna platen.
Halve pannen er fortsatt i kontakt med varm plate, og på denne delen steker du oppskåret paprika varmt.
Etter et par minutter anrettes biffene og paprikaen på en seng av potetmos. Strø gjerne over grønt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8134)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift