Fiskemår



Fiskemår inneholder 286 Kalorier, 9 g Karbo, 11 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Fiskemår har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskemår er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4249 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
750grfiskefilet
250grspekk
1dashsalt
1stkløk
1tshvit pepper
1tsallehånde
1tsingefær
5 m vasket fåretarm




Næringsdeklarasjon for Fiskemår!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier286.32558.18Kcal
Protein10.8121.07gram
Karbohydrat8.6716.90gram
Kostfiber1.062.07gram
Fett22.9244.68gram
Mettet fett0.531.03gram
Salt0.320.63gram
Pris på oppskriftenKr 6.74Kr 13.14Kroner
Hele oppskriften veier1 170 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,11 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Mal fiskefileten to ganger, og spekket en gang for seg. Mal en gang til sammen med løk, salt og krydder.

Alle ingrediensene blandes og fylles i tarmen og bindes med 10 cm mellomrom. Pølsene trekkes over middels varme i ca 15 min.

Fiskemåren serveres varm med bacon, kokte rotgrønnsaker og kokte poteter.

Denne oppskriften gir ca 45 små pølser.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11738)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet fisk med ingefær.Dampet fisk med ingefær.
Denne retten har 215,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.