Fiskemår inneholder
279 Kalorier,
9 g Karbo,
10 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Fiskemår har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskemår er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskemår!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 279.35 | 544.59 | Kcal |
Protein | 9.92 | 19.34 | gram |
Karbohydrat | 8.67 | 16.90 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 2.69 | gram |
Fett | 22.47 | 43.81 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 0.90 | gram |
Salt | 0.32 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.74 | Kr 13.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 170 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal fiskefileten to ganger, og spekket en gang for seg. Mal en gang til sammen med løk, salt og krydder.
Alle ingrediensene blandes og fylles i tarmen og bindes med 10 cm mellomrom. Pølsene trekkes over middels varme i ca 15 min.
Fiskemåren serveres varm med bacon, kokte rotgrønnsaker og kokte poteter.
Denne oppskriften gir ca 45 små pølser.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3453 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11738)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift