Flambert kyllingfilet inneholder
179 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Flambert kyllingfilet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flambert kyllingfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
6262 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flambert kyllingfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.15 | 469.82 | Kcal |
Protein | 15.95 | 41.83 | gram |
Karbohydrat | 1.41 | 3.70 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 11.00 | 28.85 | gram |
Mettet fett | 6.41 | 16.81 | gram |
Alkohol | 1.53 % | | | |
Salt | 0.75 | 1.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.54 | Kr 32.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 049 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem ca. 3 minutter på hver side. Ta filetene ut av pannen. Hell i fløte og kok til sausen tykner litt. Smak til med soyasaus. Ha konjakken over, tenn på med en fyrstikk og la konjakken brenne ut.
Server flambert kyllingbryst med lettkokt brokkoli, gulrot i staver og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968076)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2002-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift