Flatbrød 2 inneholder
192 Kalorier,
37 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Flatbrød 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flatbrød 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5036 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flatbrød 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.58 | 3 468.56 | Kcal |
Protein | 5.29 | 95.78 | gram |
Karbohydrat | 36.82 | 666.63 | gram |
Kostfiber | 6.08 | 110.08 | gram |
Fett | 1.22 | 22.09 | gram |
Mettet fett | 0.24 | 4.35 | gram |
Salt | 0.57 | 10.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.81 | Kr 14.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 811 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 76,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland mel og salt, og gi vannet et oppkok før det helles over melet. Arbeid deigen lett sammen og dekk den til, la den stå til neste dag. Elt så deigen med litt rugmel. Del deigen i jevnstore emner som kjevles ut til tynne leiver. Bruk byggmel til å kjevle ut på.
Stek flatbrødet på takke. Legg flatbrødet under lett press når det er ferdig, og oppbevar det tørt og kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2423)
Kategori:
Flatbrød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift