Flatbrød fra Utvik inneholder
200 Kalorier,
33 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Flatbrød fra Utvik har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flatbrød fra Utvik er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4278 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra Utvik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.55 | 13 996.44 | Kcal |
Protein | 7.50 | 526.05 | gram |
Karbohydrat | 33.30 | 2 335.66 | gram |
Kostfiber | 6.70 | 469.94 | gram |
Fett | 2.55 | 178.86 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 30.86 | gram |
Salt | 0.20 | 14.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.25 | Kr 87.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 7 014 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha havregryna opp i et stort fat. Kok opp vannet, slå det over og la det stå natten over. Kna inn salt, havremel og sammalt hvete til en fast og god deig.
En enkel måte å lage emne på er å ta en stor del av deigen og kjevle ut en tykk leiv på 2-2 ½ cm. Stikk ut med ring til for eksempel Norgesglass.
Flatbrød blir best om man ikke har for sterk varme på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13287)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Flatbrød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.