Fletteloff



Fletteloffen blir også kalt Challa, og serveres i jødiske hjem under sabbaten.

Oppskriften inneholder 234 Kalorier, 39 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fletteloff er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 13 lesere
Lesere: 11095 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
0,5pakkegjær
3dlvann, lunkent
1tssalt
1sssukker
1stkegg
3ssolje
Ca 8,5dlhvetemel
Stekes 220 grader midt i ovnen, i ca 20 min.




Kalorier og næringsinnhold i Fletteloff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier233.582 097.4165.54Kcal
Protein7.3465.912.06gram
Karbohydrat39.02350.3810.95gram
Kostfiber2.8325.410.79gram
Fett4.7242.381.32gram
Mettet fett0.635.660.18gram
Salt0.797.100.22gram
Pris på oppskriftenKr 1.18Kr 10.60Kr 0.33.-
Hele oppskriften veier898 totalt898 pr porsj28 pr stk gram
Energiprosent fra karbo66,82 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 stykker

1. Smuldre gjæren i en bakebolle. Tilsett vannet og rør ut gjæren.
2. Tilsett resten av vannet, salt, sukker, egg og olje.
3. Tilsett hvetemelet og elt deigen jevn og smidig. La deigen heve til dobbel størrelse.
4. Elt den ferdig hevede deigen litt og del den i to. Del hver halvpart i tre like deler og trill like lange pølser.
5. Lag to jevne, fine fletter og sett dem tl heving på bakepapir på en bakeplate.
6. Dekk med plast og la dem heve til dobbel størrelse eller til et lett fingertrykk går langsomt tilbake.
7. Dusj eller pensle loffene med vann, stek og avkjøl de på rist til slutt.

Nam nam!

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent innsender
(Intern: 2118969933)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Israel
Innlagt dato:2008-04-04
Oppdatert dato:2008-04-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.