Florentiner fra Melange



Florentiner fra Melange oppskrift.
Fotograf: Melange
Florentiner fra Melange inneholder 494 Kalorier, 34 g Karbo, 5 g Protein og 37 g Fett pr 100 gr
Florentiner fra Melange har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Florentiner fra Melange er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5152 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
50grhasselnøtter (grovhakkede)
50grmandler (hakket/flak)
20grkandiserte kirsebær ((ca 7 stk))
20grsukat
20grrosiner
100grMelange margarin
100grsukker
4ssfløte




Næringsdeklarasjon for Florentiner fra Melange!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier494.121 996.24Kcal
Protein4.8219.47gram
Karbohydrat33.81136.59gram
Kostfiber2.8511.51gram
Fett37.10149.88gram
Mettet fett10.9444.20gram
Salt0.381.54gram
Pris på oppskriftenKr 5.95Kr 24.04Kroner
Hele oppskriften veier404 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo27,36 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Frukter, nøtter og mandler grovhakkes eller deles etter ønske og blandes.
Smelt margarinen, bland inn sukkeret og varm langsomt under omrøring til kokepunktet.
Ta kjelen av platen. Bland inn frukt- og nøtteblandingen og tilsett så fløten. Blandingen avkjøles (rør av og til) til den begynner å sette seg. Sett ovnen på 180ºC.
Settes på bakepapir på stekebrett med en smurt skje. Ca. 1 ss er passe størrelse. Ha god avstand da kakene flyter utover under steking.

Stek midt i ovnen til kakene får en lys, gylden brunfarge, ca. 12 minutter. Straks etter steking dyttes kakene litt sammen med en smørkniv, skje eller likende. Ikke stek for mange kaker av gangen, de stivner raskt!

Tips:
Smelt sjokolade i vannbad. Stryk et tynt lag på undersiden av hver kake. Frukter og nøtter kan varieres etter eget ønske

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melange
(Intern: 30666)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Småkaker
Innlagt dato:2013-12-03
Oppdatert dato:2013-12-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Jitterbuggere med jordbær- og rabarbrakompott.Jitterbuggere med jordbær- og rabarbrakompott.
Denne retten har 357,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tindvedkaker.Tindvedkaker.
Denne retten har 338,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Florentiner fra Melange.Florentiner fra Melange.
Denne retten har 494,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 37,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.