Fotograf:
Melange
Florentiner fra Melange inneholder
494 Kalorier,
34 g Karbo,
5 g Protein og
37 g Fett pr 100 gr
Florentiner fra Melange har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Florentiner fra Melange er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5152 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Florentiner fra Melange!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 494.12 | 1 996.24 | Kcal |
Protein | 4.82 | 19.47 | gram |
Karbohydrat | 33.81 | 136.59 | gram |
Kostfiber | 2.85 | 11.51 | gram |
Fett | 37.10 | 149.88 | gram |
Mettet fett | 10.94 | 44.20 | gram |
Salt | 0.38 | 1.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.95 | Kr 24.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 404 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Frukter, nøtter og mandler grovhakkes eller deles etter ønske og blandes.
Smelt margarinen, bland inn sukkeret og varm langsomt under omrøring til kokepunktet.
Ta kjelen av platen. Bland inn frukt- og nøtteblandingen og tilsett så fløten.
Blandingen avkjøles (rør av og til) til den begynner å sette seg.
Sett ovnen på 180ºC.
Settes på bakepapir på stekebrett med en smurt skje. Ca. 1 ss er passe størrelse. Ha god avstand da kakene flyter utover under steking.
Stek midt i ovnen til kakene får en lys, gylden brunfarge, ca. 12 minutter.
Straks etter steking dyttes kakene litt sammen med en smørkniv, skje eller likende. Ikke stek for mange kaker av gangen, de stivner raskt!
Tips:
Smelt sjokolade i vannbad. Stryk et tynt lag på undersiden av hver kake.
Frukter og nøtter kan varieres etter eget ønske
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melange
(Intern: 30666)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker
Innlagt dato:2013-12-03
Oppdatert dato:2013-12-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift