Foliebakte Italienske poteter inneholder
108 Kalorier,
14 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Foliebakte Italienske poteter har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Foliebakte Italienske poteter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6559 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Foliebakte Italienske poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.61 | 113.15 | Kcal |
Protein | 3.34 | 3.51 | gram |
Karbohydrat | 14.36 | 15.10 | gram |
Kostfiber | 1.98 | 2.08 | gram |
Fett | 3.65 | 3.84 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 1.29 | gram |
Salt | 0.08 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.16 | Kr 3.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 421 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt til en stor bit aluminiumsfolie. Del hver potet som er vasket i 8 på langs. Legges i midten av folien og dryss over olje. Knus alle urtene i en morter og dryss de over. Tett igjen folien og legg den på grillen. Bruk medium varme. La ligge i ca 30-40 minutter til poteter er møre. Åpne pakken og rist. Dryss over parmesan og pakk igjen. Grill enda 5 minutter. Server varmt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16756)
Kategori:
Grillmat
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-23
Oppdatert dato:2003-12-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift