Forlorne og smilende egg





Forlorne og smilende egg inneholder 127 Kalorier, 2 g Karbo, 4 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Forlorne og smilende egg har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Forlorne og smilende egg er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkegg

Tilbehør:

1stksalathode
4stkartisjokkbunner
2dlrømme
1dashsalt
1dashpepper
0,5stksitron
0,25tsestragon
1tspersille, hakket

Pynt:

hakket persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Forlorne og smilende egg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127.03282.59Kcal
Protein4.449.88gram
Karbohydrat2.265.03gram
Kostfiber0.751.67gram
Fett10.9724.40gram
Mettet fett5.3611.92gram
Salt0.400.89gram
Pris på oppskriftenKr 6.38Kr 14.19Kroner
Hele oppskriften veier890 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forlorne egg: Bruk bare helt nylagte egg. Kok opp 1 l vann med 1 ts eddik og 1 ts salt. Knekk et egg om gangen ned i en kopp og la det skli forsiktig ned i det kokende vannet. Samle hviten rundt plommen. La eggene småkoke ca 4 min. Ta dem opp med hulslev.

Smilende egg: Kok eggene hele i 6 min. Ta skallet av og del dem i to.

Anretning: Legg artisjokkbunnene på en seng av salatblader. Smak rømmen til med salt, pepper, sitron, estragon og hakket persille. Fordel det meste av rømmen på artisjokkbunnene og legg forlorne eller smilende egg på. Fordel resten av rømmen og hakket persille over.

Servering: Serveres som lett aftenrett med smør og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12256)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 5835 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.