Stekt persille: olje mye tørket og vasket persillekvaster
Fremgangsmåte:
Start med løkringene og skjær løken i 3 mm tykke skiver. Ta ringene fra hverandre. Vend dem lett i mel. Stek dem i varm olje til de er gylne og sprø. Legg ringene på kjøkkenpapir. Dryss salt over.
Varm olje i stekepannen. Legg noen få persillekvaster i fettet om gangen. Det spruter så vær forsiktig. Stek persillen i noen sekunder til den er mørkegrønn. Legg persille på kjøkkenpapir. Server nystekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 9790)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.