Fotograf:
Matprat.no
Sett balsamicosyltet sjalottløk på tapasbordet eller server dem lune til stekt kjøtt. Oppskriften inneholder
64 Kalorier,
6 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Balsamicosyltet sjalottløk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Balsamicosyltet sjalottløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.01 | 222.85 | Kcal |
Protein | 0.72 | 2.51 | gram |
Karbohydrat | 6.01 | 20.92 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 2.68 | gram |
Fett | 3.95 | 13.75 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 1.91 | gram |
Salt | 0.49 | 1.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.76 | Kr 20.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 482 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
1. Legg løk i en stor bolle og hell over kokende vann. La stå i ett minutt, og hell deretter av vannet. Avkjøl til løken er kald nok til å håndtere. Rens løken.
2. Sett den skrellede løken til side. Bland alle ingrediensene – unntatt balsamicoeddik – i en kjele og kok i 3 minutter. Ha i løken, bring til kokepunktet og senk varmen. La det hele småkoke i 5 minutter, eller til løken er knapt mør.
3. Bruk en hullsleiv og løft løken over i rene, varme glass. Kok laken videre til den begynner å tykne, 5-6 minutter. Ta kjelen av varmen og bland inn balsamicoeddik. Hell varm lake over løken og skru på lokk.
Kan spises med en gang, men blir bedre om de får stå og trekke smak i 3-4 dager. Oppbevar mørkt og kaldt. Holdbar i minst tre måneder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31586)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Diett/allergi:
Vegetarmat
Innlagt dato:2014-07-10
Oppdatert dato:2014-07-10
Lesere:
1719 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift