Fotograf:
Kylling.no
Frityrstekte egg med spekeskinke og løkringer inneholder
137 Kalorier,
5 g Karbo,
13 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte egg med spekeskinke og løkringer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrstekte egg med spekeskinke og løkringer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4642 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrstekte egg med spekeskinke og løkringer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.57 | 190.35 | Kcal |
Protein | 13.12 | 18.29 | gram |
Karbohydrat | 5.28 | 7.36 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 1.17 | gram |
Fett | 6.81 | 9.49 | gram |
Mettet fett | 1.98 | 2.76 | gram |
Salt | 2.90 | 4.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.29 | Kr 12.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 558 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en dyp, tykkbunnet kjele til 180 °C over middels varme. Knekk et egg i en bolle, og la det gli forsiktig ned i den varme oljen. Etter ca. ett minutt snur du egget forsiktig rundt i oljen slik at det får en jevn farge. Etter ca. 2,5 minutt er egget sprøtt utenpå, mens plommen fremdeles er flytende. Ta egget opp av kjelen og legg det over på et kjøkkenpapir, slik at oljen renner av.
Skjær løk i tynne ringer. Bland sammen mel, salt og pepper og vend løkringene i melblandingen. Frityrstek ringene raskt i oljen.
Legg dem over på kjøkkenpapir for å renne av.
Server sprøstekt egg med spekeskinke og løkringer, pynt med friske urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24496)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-11-04
Oppdatert dato:2007-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift