Fruktpai med marengs



Fruktpai med marengs inneholder 230 Kalorier, 25 g Karbo, 3 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Fruktpai med marengs har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fruktpai med marengs er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4dlhvetemel
0,5tsbakepulver
0,5dlsukker
1krmsalt
100grsmør eller margarin
8stk liteepler

Fyll:

0,5stkbringebær eller jordbær
0,5dlsukker
3dlkremfløte
3stkeggeplommer

Marengs:

3stkeggehviter
1dlsukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Fruktpai med marengs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier230.003 866.88483.36Kcal
Protein3.2254.146.77gram
Karbohydrat24.67414.7651.85gram
Kostfiber1.3522.702.84gram
Fett12.86216.2127.03gram
Mettet fett7.90132.8216.60gram
Salt0.244.040.51gram
Pris på oppskriftenKr 3.16Kr 53.13Kr 6.64.-
Hele oppskriften veier1 681 totalt1 681 pr porsj210 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Kjør ingrediensene til paideigen i en hurtigmikser eller hakk dem sammen for hånd. Fordeles i en paiform og trykkes lett til. Skrell eplene og del dem i to. Fjern kjernhus. Kok eplene halvmyke i vann med litt sukker. Ta dem opp stenk på litt sitronsaft. Fordel eplene på paideigen. Dryss på sukker og stek ca. 15 minutter ved 225 C. Ta ut og fordel halvtinte bær rundt eplene. Pisk fløten til krem med eggeplommene og hell det over. Stek 15 minutter til. Senk ovnsvarmen. Pisk hvitene til stivt skum. Vend inn sukkeret. Has i en sprøytepose og sprøytes rundt kanten av paien. Stekes nå ved 175 C i 5-8 minutter til marengsen har tatt farge. Får stå en stund før paien serveres lun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12478)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 7657 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fruktterte 2.Fruktterte 2.
Denne retten har 136,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.