Fruktpickles inneholder
136 Kalorier,
33 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Fruktpickles har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fruktpickles er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3824 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fruktpickles!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.05 | 5 016.57 | Kcal |
Protein | 0.29 | 10.69 | gram |
Karbohydrat | 32.80 | 1 209.43 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 46.46 | gram |
Fett | 0.13 | 4.79 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.37 | gram |
Salt | 0.00 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.27 | Kr 83.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 687 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 96,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens den frukten du ønsker å bruke. Skrell epler og pærer, stikk ut kjernhus og del dem i to eller fire. Trekk skinnet av ferskner, fjern blomst og stilk fra eplene. Vask all frukten. Sett eventuelt en hel nellik i hver pære.
Løs sukker opp i eddik. Knus ingefærroten. Bind alle krydderiene i en gaspose. Legg posen i eddiklaken.
Kok frukten i laken til den er mør. Tilsett sitronskall.
Ta frukten opp med hullslev og legg den i glass eller krukke.
Kok laken inn så den blir seigtflytende. Hell den over frukten. Bind over med en gang.
Serveres som tilbehør til all slags kjøtt. Må oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9438)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift