Fylt gjedde inneholder
105 Kalorier,
0 g Karbo,
18 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fylt gjedde har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt gjedde er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2608 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt gjedde!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.88 | 479.41 | Kcal |
Protein | 18.00 | 82.28 | gram |
Karbohydrat | 0.07 | 0.32 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.14 | gram |
Fett | 3.18 | 14.54 | gram |
Mettet fett | 1.79 | 8.18 | gram |
Alkohol | 0.56 % | | | |
Salt | 0.52 | 2.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.73 | Kr 67.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 828 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni fisken inn med salt og legg den i vann. Skrap av skjellene under vann. Rens den og ta ut innvollene. La den være hel i buken. La hodet henge på men ta av gjellene. Spar leveren. Vask den godt inni. Rør sammen krydder, østers, leveren i biter, ansjosfileter og smør. Fyll buken med blandingen. Tørk fisken og gni den inn med salt.
Legges i smurt ildfast fat og stekes på nederste rille ved 200 grader i ca 40 minutter. Men prøv med kniv om den er gjennomstekt. Fisken overhelles flere ganger med smøret som renner ut og rødvin. Server med poteter og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3846)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-29
Oppdatert dato:2003-03-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.