Rundrens og tørr fisken. Stapp inn så mye du får plass av fyllet, legg fisken over på alum.folie og skvett over hvitvin eller sitronsaft. Pakk godt inn og stek fiskepakken på grillen eller i stekeovn.
Fyllet:
Surre mykt smør eller rapsolje hakkede kantareller og hakket løk, litt hakket persille, eller nesle, legg i en neve hakkede umodne hasselnøtter. Juster smaken med salt eller fungi soppekstrakt.
Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og
sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i
forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon
om programmene kan du gå på denne siden Naturens
Verden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norsopp AS
(Intern: 100053)
Kategori:
Grillmat Land:
Norge Innlagt dato:2005-04-03
Oppdatert dato:2005-04-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.