Fotograf:Rosemarie Rodriguez Vi lagde denne uten rømme da det var tomt i kjøleskapet, og samtidig hadde vi litt dill på. Bruk noe av persillen/dillen i pakken og noe til pynt etterpå. Dette er så enkelt og så godt. Fileter gjør seg best og skinnet kan være på. En pakke til hver.
Og vi hadde ekte ørret fra Fiskeeksperten i Kristiansand.
Smør et stykke aluminiumsfolie med smeltet smør/olje. Hakk persillen grovt og del sitronen i båter. Skjær fileten 3-4 cm brede stykker. Legg en skive eller et stykke filet på godt smurt aluminiumsfolie og strø over litt salt. Strø grovhakket persille, hvit pepper eller noen knuste korn rosépepper på hver fiskeskive.
Pakk aluminiumsfolien sammen på toppen og legg pakken på grillen eller i glørne. Fisken er ferdig etter ca 5 min. Åpne folien for å se om den er ferdig. Server med rømme og sitronbåter, godt brød og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 11674)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-06-10
Oppdatert dato:2016-06-10