Fotograf:
Norges sjømatråd
Grillstekt ørret med gresk salat inneholder
118 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Grillstekt ørret med gresk salat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillstekt ørret med gresk salat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7267 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillstekt ørret med gresk salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.09 | 533.91 | Kcal |
Protein | 9.31 | 42.09 | gram |
Karbohydrat | 4.06 | 18.36 | gram |
Kostfiber | 2.65 | 11.98 | gram |
Fett | 6.59 | 29.80 | gram |
Mettet fett | 1.25 | 5.65 | gram |
Salt | 0.53 | 2.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.22 | Kr 32.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 809 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,75 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk de tykke fine ryggstykkene på laksefileten.
Del fileten i passelig store stykker for servering og pensle dem med olje.
Stek potetene noen minutter i god varm olje.
Tilsett squashterningene og hvitløken.
Stek til potene er myke, da tilsettes tomater, oliven og fetaost.
Smak til med salt og pepper.
Stek laksen i olje på god varm panne til den er gylden på begge sider.
Legges over på varmt fat.
Bland frisk hakket basilikum inn i salaten og legg den ved siden av laksen på fatet.
Server med kokte poteter,brød eller ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1191)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift