Fotograf:
Aina Hole
Ørret egner seg veldig godt til rask varmebehandling på grillen, og behold gjerne en saftig kjerne i midten. I denne oppskriften er ørreten spennende krydret! Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret ørret på grill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3635 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret ørret på grill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.12 | 831.18 | Kcal |
Protein | 8.73 | 43.68 | gram |
Karbohydrat | 6.26 | 31.32 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 5.30 | gram |
Fett | 11.56 | 57.84 | gram |
Mettet fett | 3.22 | 16.11 | gram |
Salt | 0.45 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.88 | Kr 39.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 001 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ørretfilet i serveringsstykker.
Rør sammen sukker, de tørre krydderne og olje sammen, og pensle blandingen på begge sider av ørretstykkene.
Grill ørretstykkene ca. 4 minutter på hver side.
Potetsalat
Kok potet, skrell og del i mindre biter.
Bland potetbitene med hakket spinat, skivede reddiker, finhakket rødløk og grovhakket dill.
Bland rømme, majones og revet pepperrot inn i potetsalaten.
Server nygrillet ørret med potetsalat ved siden av, pynt med sitrongress og frisk timian.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29478)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-18
Oppdatert dato:2013-04-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift