Fylt orrhane med surkål



Fylt orrhane med surkål inneholder 140 Kalorier, 2 g Karbo, 15 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Fylt orrhane med surkål har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt orrhane med surkål er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4535 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,8kgorrhane, ca 1 stk
Ca 2,5ssmargarin eller smør
1tssalt
Ca 1,5krmpepper

Fyll:

50grmargarin eller smør
150grmedisterdeig
1stkløk
0,5tstimian
1stkegg
0,5tssalt

Saus:

Ca 1,5stkepler
2dlvann
1dlfløte
1ssmadeira
1dashsalt
1dashpepper
soya
2sshvetemel eller maisenna




Næringsdeklarasjon for Fylt orrhane med surkål!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.48504.06Kcal
Protein14.8753.36gram
Karbohydrat2.187.82gram
Kostfiber0.391.40gram
Fett7.8928.31gram
Mettet fett2.529.04gram
Alkohol0.07 %
Salt0.712.56gram
Pris på oppskriftenKr 17.84Kr 64.01Kroner
Hele oppskriften veier2 153 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,2 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglen og ta ut innmaten. Skyll og tørk den. Ta vare på leveren.

Gjør klar fyllet. Miks fett, farse, løk, timian, egg og salt i en food prosessor til en smidig deig. Fyll fuglen med blandingen. Sy sammen åpningen med bomullsgarn eller fest med tannstikkere.

Smelt matfettet i en jerngryte og brun fuglen rundt det hele. Legg den med brystet opp og dryss på salt og pepper. Skrell eplene og skjær dem i biter. Legg dem rundt fuglen. Spe med vann og la den ettersteke ca 1 time. Spe med fløte mot slutten av steketiden.

Ta opp fuglen og hold den varm under aluminiumsfolie.

Miks sjyen til sausen. Smak til med madeira, salt, pepper og soya. Jevn sausen med hvetemel utrørt i litt vann.

Skjær opp fuglen og farsen. Server den med saus, surkål, eple eller gelé og kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8103)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.