Fylt orrhane med surkål inneholder
140 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Fylt orrhane med surkål har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt orrhane med surkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4535 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt orrhane med surkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.48 | 504.06 | Kcal |
Protein | 14.87 | 53.36 | gram |
Karbohydrat | 2.18 | 7.82 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 1.40 | gram |
Fett | 7.89 | 28.31 | gram |
Mettet fett | 2.52 | 9.04 | gram |
Alkohol | 0.07 % | | | |
Salt | 0.71 | 2.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.84 | Kr 64.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 153 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglen og ta ut innmaten. Skyll og tørk den. Ta vare på leveren.
Gjør klar fyllet. Miks fett, farse, løk, timian, egg og salt i en food prosessor til en smidig deig. Fyll fuglen med blandingen. Sy sammen åpningen med bomullsgarn eller fest med tannstikkere.
Smelt matfettet i en jerngryte og brun fuglen rundt det hele. Legg den med brystet opp og dryss på salt og pepper. Skrell eplene og skjær dem i biter. Legg dem rundt fuglen. Spe med vann og la den ettersteke ca 1 time. Spe med fløte mot slutten av steketiden.
Ta opp fuglen og hold den varm under aluminiumsfolie.
Miks sjyen til sausen. Smak til med madeira, salt, pepper og soya. Jevn sausen med hvetemel utrørt i litt vann.
Skjær opp fuglen og farsen. Server den med saus, surkål, eple eller gelé og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8103)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.