Fylte reinsdyrhjerter



Fylte reinsdyrhjerter inneholder 99 Kalorier, 5 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Fylte reinsdyrhjerter har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylte reinsdyrhjerter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkhjerter
200grreinsdyrfarse
2ssklippet persille
1stkløk
30grMargarin
2dlvann
1dlmelk
1tssalt
3sstomatpure
1dlfløte
1sshvetemel
4porsjon(er)poteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fylte reinsdyrhjerter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98.98630.35Kcal
Protein10.2265.09gram
Karbohydrat5.3033.75gram
Kostfiber0.634.01gram
Fett3.9625.22gram
Mettet fett1.9112.16gram
Salt0.442.78gram
Pris på oppskriftenKr 9.63Kr 61.33Kroner
Hele oppskriften veier2 547 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

vask og rens hjertene. Tørk dem godt. Bland farsen med hakket løk og persille.
Fyll farsen i hjertene og sy igjen. Brun dem i margarin, spe med vann, melk og tomatpure. Ha i salt.
Kokes til de er møre ca 1-1,5 timer.
Lag en jevning av fløte og mel, som tilsettes under røring. Kok i ca 10 min til. Smak til med salt.
Hjertene skjæres i skiver og serveres med poteter, saus og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2910)
Tilberedningstid: 120 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-29
Oppdatert dato:2002-12-29
Lesere: 3272 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.