Gås med fruktfyll



Gås med fruktfyll inneholder 117 Kalorier, 4 g Karbo, 14 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Gås med fruktfyll har ingen allergener
Gås med fruktfyll er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere: 9224 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
1stkdypfryst tint gås, ca 4 kg
1sssalt
0,5tshvit pepper
0,5stksitron

Fyll:

Ca 5stkepler
225grsvisker

Saus:

5dlsjy og buljong
1ssarrowroot eller potetmel og vann




Næringsdeklarasjon for Gås med fruktfyll!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117.02551.05Kcal
Protein14.4768.14gram
Karbohydrat4.3220.34gram
Kostfiber0.683.20gram
Fett4.5021.19gram
Mettet fett1.758.24gram
Salt0.733.42gram
Pris på oppskriftenKr 11.28Kr 53.12Kroner
Hele oppskriften veier3 767 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo14,76 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Gni gåsen inn- og utvendig med salt, pepper og sitron.

Fyll dem med uskrellede eplebåter og svisker. Sy gåsen sammen ved hals og gump.

Legg gåsen med ryggen opp på rist over langpannen. Stek ved 175 C ca. 1 time.

Vend gåsen med brystet opp og stek videre, ca 2 1/2 time til sammen. Kjøttet skal være mørt og skinnet sprøtt. Stikk i låret. Er kjøttsaften fargeløs, er gåsen ferdigstekt.

Kok ut langpannen med litt buljong. Sil sjyen, skum av fettet.

Jevn med arrowroot eller potetmel rørt ut i litt kaldt vann. Kok sausen opp og la den småputre et par minutter. Smak til med salt og pepper.

Bruk gjerne brunede poteter og rødkål til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8058)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt gås med sjysaus og stekte poteter.Stekt gås med sjysaus og stekte poteter.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mortensgås 1.Mortensgås 1.
Denne retten har 121,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.