Gås med fruktfyll inneholder
117 Kalorier,
4 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Gås med fruktfyll har ingen allergener
Gås med fruktfyll er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9224 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gås med fruktfyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.02 | 551.05 | Kcal |
Protein | 14.47 | 68.14 | gram |
Karbohydrat | 4.32 | 20.34 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 3.20 | gram |
Fett | 4.50 | 21.19 | gram |
Mettet fett | 1.75 | 8.24 | gram |
Salt | 0.73 | 3.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.28 | Kr 53.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 767 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni gåsen inn- og utvendig med salt, pepper og sitron.
Fyll dem med uskrellede eplebåter og svisker. Sy gåsen sammen ved hals og gump.
Legg gåsen med ryggen opp på rist over langpannen. Stek ved 175 C ca. 1 time.
Vend gåsen med brystet opp og stek videre, ca 2 1/2 time til sammen. Kjøttet skal være mørt og skinnet sprøtt. Stikk i låret. Er kjøttsaften fargeløs, er gåsen ferdigstekt.
Kok ut langpannen med litt buljong. Sil sjyen, skum av fettet.
Jevn med arrowroot eller potetmel rørt ut i litt kaldt vann. Kok sausen opp og la den småputre et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Bruk gjerne brunede poteter og rødkål til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8058)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift