Gåseragu



Gåseragu inneholder 98 Kalorier, 2 g Karbo, 12 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Gåseragu har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gåseragu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4200 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
1stkgås i serveringsstykker
Ca 7,5dlvann
1tssalt
2dlmelk
Ca 6,5dlkraft
2stklaurbærblader
0,5dlsyltet løk
3stkepler
4sskorinter
Ca 35grmandler
Hvetemel
1dashsalt
1tsedikk
1tssukker
Sopp
Litt muskat
Soyasaus




Næringsdeklarasjon for Gåseragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97.54867.62Kcal
Protein12.47110.92gram
Karbohydrat1.9417.26gram
Kostfiber0.332.94gram
Fett4.3638.78gram
Mettet fett1.6114.32gram
Salt0.464.08gram
Pris på oppskriftenKr 9.38Kr 83.44Kroner
Hele oppskriften veier4 448 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,95 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp vann, ha i salt og gåse stykkene. Kok opp, skum av og la det trekke til de er halvkokte. Ta de opp og la de renne av. Brun så stykkene i smør på alle sider i en gryte. Slå på melk og kraft. Ha i laurbærblad, løk og korinter. Ha i epler i terninger og strimlete mandler. La det surre til kjøttet er mørt. Jevn med litt hvetemel. Sopp kan tilsettes mot slutten av koketiden. Smak til med salt, sukker, eddik, muskatt og soya. Server i gryten med kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3826)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-28
Oppdatert dato:2003-03-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.