Gåseragu inneholder
98 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Gåseragu har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gåseragu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4200 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gåseragu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.54 | 867.62 | Kcal |
Protein | 12.47 | 110.92 | gram |
Karbohydrat | 1.94 | 17.26 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 2.94 | gram |
Fett | 4.36 | 38.78 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 14.32 | gram |
Salt | 0.46 | 4.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.38 | Kr 83.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 448 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann, ha i salt og gåse stykkene. Kok opp, skum av og la det trekke til de er halvkokte. Ta de opp og la de renne av.
Brun så stykkene i smør på alle sider i en gryte. Slå på melk og kraft. Ha i laurbærblad, løk og korinter. Ha i epler i terninger og strimlete mandler. La det surre til kjøttet er mørt. Jevn med litt hvetemel. Sopp kan tilsettes mot slutten av koketiden. Smak til med salt, sukker, eddik, muskatt og soya. Server i gryten med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3826)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-28
Oppdatert dato:2003-03-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.