Gelékake med sitronyoghurt inneholder
174 Kalorier,
17 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Gelékake med sitronyoghurt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gelékake med sitronyoghurt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5621 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gelékake med sitronyoghurt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 173.89 | 3 223.92 | 268.66 | Kcal |
Protein | 3.05 | 56.55 | 4.71 | gram |
Karbohydrat | 16.60 | 307.76 | 25.65 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 8.16 | 0.68 | gram |
Fett | 10.49 | 194.48 | 16.21 | gram |
Mettet fett | 6.36 | 117.91 | 9.83 | gram |
Salt | 0.12 | 2.25 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.55 | Kr 65.82 | Kr 5.48 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 854 totalt | 1 854 pr porsj | 155 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt smøret i stekepanne, ha i brødrasp, kanel og sukker og rist det over svak varme til det er gyllent. Helles over i rund form (24 cm i diameter) og press massen sammen.
Visp fløten med sukker og vaniljesukker til lett krem. Ha i yoghurten og halvparten av mandarinene i kremen. 75 g av gelépulveret has oppi 1 dl kokende vann og avkjøles før det røres inn i kremblandingen. Hell blandingen i formen og sett til avkjøling.
Når kaken er stivnet pyntes den med mandarinbåter. Lag gelé av 1 1/2 dl kokende vann og resten av gelépulveret. Geléen avkjøles noe før den helles over kaken. Når geléen er stivnet kan kaken serveres med vispet krem og et dryss av kanel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 14659)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-08
Oppdatert dato:2003-07-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift