Fotograf:
Melk.no
Dette er en meget enkel og dekorativ kake. Fromasjkaken kan både serveres som dessert og på kakebordet. Oppskriften inneholder
172 Kalorier,
20 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Charlotte Russe 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4584 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Charlotte Russe 3 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 171.69 | 2 814.87 | 234.57 | Kcal |
Protein | 4.13 | 67.71 | 5.64 | gram |
Karbohydrat | 20.34 | 333.48 | 27.79 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 5.25 | 0.44 | gram |
Fett | 8.13 | 133.29 | 11.11 | gram |
Mettet fett | 4.63 | 75.91 | 6.33 | gram |
Salt | 0.13 | 2.13 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.07 | Kr 50.33 | Kr 4.19 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 640 totalt | 1 640 pr porsj | 137 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
skiver
Rullekake:
1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
2. Sikt i hvetemel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen.
3. Hell røren i en langpanne dekket med bakepapir.
4. Stek sukkerbrødet midt i ovnen ved 200 ºC i ca. 8 minutter.
5. Hvelv kaken over på et matpapir/pakepapir som er drysset med sukker. Trekk bakepapiret av kaken. Bakepapiret løsner lett hvis det pensles med kaldt vann.
6. Smør syltetøy jevnt utover hele kaken, men ikke på den ene langkanten som blir den ytterste kanten i rullen. Rull sammen på langs slik at det ikke blir hulrom inni. Arbeid raskt slik at kaken ikke stivner og blir vanskelig å rulle.
7. Rull bakepapiret litt stramt rundt kaken og la kaken ligge til den er avkjølt.
8. Skjær kaken i ca.1 cm tykke skiver
Enkel fromasj:
1. Visp kremfløten og bland i yoghurten. Velg den du liker best. Løs geléen opp i kokende vann. Avkjøl litt og rør den i yoghurtblandingen.
Fremgangsmåte:
1. Dekk en liten kakeform eller en bolle medplastfolie. Rullekaken som er skjært i skiver legges i bunnen og opp langs sidene.
2. Hell i fromasjen og la kaken stå kaldt til fromasen er stiv.
3. Ta den ut av formen og sett kaken på fat. Pynt den gjerne med frukt som passer til yoghurtsmaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 24097)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-06
Oppdatert dato:2013-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift