Gjærkringle fra Bjørkedalen inneholder
184 Kalorier,
25 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Gjærkringle fra Bjørkedalen har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gjærkringle fra Bjørkedalen er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12634 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gjærkringle fra Bjørkedalen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 183.87 | 5 436.82 | Kcal |
Protein | 5.73 | 169.43 | gram |
Karbohydrat | 25.37 | 750.16 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 42.28 | gram |
Fett | 6.29 | 185.99 | gram |
Mettet fett | 3.63 | 107.33 | gram |
Salt | 0.14 | 4.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.97 | Kr 58.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 957 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm melken til den er lunken og rør ut gjæren. Tilsett smeltet smør, sukker og egg.
Elt melet inn i deigen, og sett deigen til heving under plast.
Lag vaniljekremen etter anvisningen, men med 4 dl melk (mindre enn angitt).
Deigen kjevles ut, og vaniljekremen smøres i midten av deigremsen.
Brett deig over vaniljekremen, og form rullen som en kringle med deigskjøtene ned. Klipp kringlen, og dra deigsnippene til annenhver side. Sett kringlene til heving.
Forvarm stekeovnen til 200 C og stek kringlen i ovnen i ca 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13128)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kringle
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift