Fotograf:
Melk.no
Totenkringler 2 inneholder
321 Kalorier,
50 g Karbo,
8 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Totenkringler 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Totenkringler 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10221 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Totenkringler 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 321.47 | 7 760.09 | Kcal |
Protein | 7.51 | 181.29 | gram |
Karbohydrat | 49.53 | 1 195.62 | gram |
Kostfiber | 2.87 | 69.28 | gram |
Fett | 9.73 | 234.88 | gram |
Mettet fett | 5.69 | 137.35 | gram |
Salt | 0.15 | 3.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.14 | Kr 51.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 414 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smøret. Bland halvparten i melken. Rør ut gjæren, pisk egget i, og ha i ca 100 g av sukkeret. Bland i halvparten av melet.
Dekk deigbollen med plast og sett deigen til heving.
Rør ut resten av sukkeret i resten av det smeltede smøret. Blandingen må ikke koke. Elt smør-sukker blandingen i deigen når den er godt hevet. Bland også i hornsaltet, kardemommen og resten av melet. La deigen heve en gang til.
Ta deigen på bordet. Trill små emner til pølser og form til kringler. Legg dem på plate og etterhev.
Pensle meget forsiktig med sammenvispet egg. Stek kringlene ved 250 C i 5-6 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13833)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Kringle
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-21
Oppdatert dato:2003-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift