Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Gjedde i fløtesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Gjedde i fløtesaus



Gjedde i fløtesaus inneholder 133 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Gjedde i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gjedde i fløtesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,75kggjedde ca 1 3/4 kg
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
125grsmør
4stksjalottløk, finhakket
2dlkremfløte eller creme fraîche
2,5dlriesling eller annen hvitvin
1sssitronsaft




Næringsdeklarasjon for Gjedde i fløtesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132.89821.13Kcal
Protein14.5990.15gram
Karbohydrat0.513.15gram
Kostfiber0.080.49gram
Fett7.2945.04gram
Mettet fett4.6228.55gram
Alkohol0.96 %
Salt0.181.11gram
Pris på oppskriftenKr 13.09Kr 80.88Kroner
Hele oppskriften veier2 472 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Brochet De L´ll À La Créme)

Rens fisken godt. Skyll den og tørk med husholdningspapir. Krydre med salt og pepper.

Forvarm ovnen til 230 C. Smør en ildfast form med ca 1 ss av smøret. Spre hakket sjalottløk i bunnen. Legg på fisken og ha på rause smørklatter. Stekes ca 15 minutter.

Bland krem og vin i en bolle og hell det over fisken i formen. Settes tilbake i ovnen ca 20 minutter til og dryppes ofte.

Ha gjedden over på et serveringsfat og hold den varm. Ha sausen i en kjele og tilsett sitronsaft. Varmes over moderat varme til den tykner. Pisk inn resten av smøret litt etter litt over svak varme for å få en tykk, glatt saus. Ha sausen i en sausnebb og server den for seg til den varme fisken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6246)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Lesere: 3826 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.
Denne retten har 157,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.