Glutenfritt mellomgrovt brød i brødbakemaskin



Glutenfritt mellomgrovt brød i brødbakemaskin inneholder 203 Kalorier, 34 g Karbo, 4 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Glutenfritt mellomgrovt brød i brødbakemaskin har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfritt mellomgrovt brød i brødbakemaskin er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2dlvann
2dlmelk eller vann
Ca 1,5ssfiberhusk
2,5tstørrgjær
2ssolje eller smør
1sssirup
1sshavregryn (glutenfrie)
1pakkeToro grovmel mix
1stkegg
1tssalt




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfritt mellomgrovt brød i brødbakemaskin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier202.811 856.60116.04Kcal
Protein3.5532.502.03gram
Karbohydrat34.15312.6219.54gram
Kostfiber4.0937.442.34gram
Fett4.8744.582.79gram
Mettet fett1.1810.800.68gram
Salt1.2411.390.71gram
Pris på oppskriftenKr 3.28Kr 30.03Kr 1.88.-
Hele oppskriften veier915 totalt915 pr porsj57 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Wilfa brødbakemaskin:
program 6, mørk stekeyte, 1000g størrelse

Legg i alle ingredienser i den rekkefølgen de står i. Velg program og start brødbakemaskinen. Jeg tar vanligtvis og hjelper brødbakemaskinen noen ganger ved å ta ned mel fra kanten og rør inn i deigen når maskinen gir beskjed om at man kan tilsette for eksempel frukt/nøtter etc.

Wilfa bruker 2t 20min på program 6 som er spesiallaget for glutenfritt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Marie Jeanette Karlsson
(Intern: 27795)
Tilberedningstid: 140 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Brød bakemaskin
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-11-02
Oppdatert dato:2010-11-02
Lesere: 17868 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.