Gräddostsnurrer inneholder
218 Kalorier,
24 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Gräddostsnurrer har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gräddostsnurrer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gräddostsnurrer med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 217.51 | 2 936.39 | 183.52 | Kcal |
Protein | 8.82 | 119.07 | 7.44 | gram |
Karbohydrat | 24.28 | 327.78 | 20.49 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 23.49 | 1.47 | gram |
Fett | 9.07 | 122.45 | 7.65 | gram |
Mettet fett | 5.64 | 76.14 | 4.76 | gram |
Salt | 0.32 | 4.30 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.49 | Kr 74.12 | Kr 4.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 350 totalt | 1 350 pr porsj | 84 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stk
I stekeovnen: 220 C i ca. 15 minutter
Rør gjæren ut i lunket vann og tilsett 150 g revet ost. Rør i mel til en jevn deig og la den heve til dobbel størrelse, ca. 45 minutter.
Kjevle deigen til en rektangulær leiv 40 x 20 cm. Gi spinatbladene et raskt oppkok, ta dem opp av kjelen og la dem renne godt av seg på et håndklepapir. Fordel ost og avrent spinat over leiven og rull den sammen fra langsiden. Skjær rullen i ca. 2 cm tykke skiver. Legg dem på bakepapir og la dem etterheve i ca. 20 minutter. Pensle med sammenpisket egg og dryss evt. på litt ekstra ost. Stek ostebrødene og avkjøl dem på rist. Smaker godt til suppe eller ved siden av en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20139)
Kategori:
Snacks
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-12
Oppdatert dato:2005-09-12
Lesere:
1921 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift