Fotograf:
Norges sjømatråd
Gratinert krabbe inneholder
133 Kalorier,
3 g Karbo,
20 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Gratinert krabbe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gratinert krabbe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9392 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gratinert krabbe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.00 | 428.93 | Kcal |
Protein | 19.63 | 63.31 | gram |
Karbohydrat | 2.55 | 8.22 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 0.58 | gram |
Fett | 4.88 | 15.74 | gram |
Mettet fett | 2.23 | 7.19 | gram |
Salt | 1.36 | 4.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.42 | Kr 52.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 290 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta ut maten, vask og tørk krabbeskjellene.
Smelt smøret, rør inn melet og spe med fløten til en fyldig saus, Tilsett chillipepper, ansjos og ansjoslake og la sausen småkoke i to-tre minutter. Rør inn gressløken og krabbekjøttet og smak til med salt og pepper.
Fordel stuingen i krabbeskallene, dryss ost og brød over og gratiner skallene midt i ovnen til skorpen er gyllen.
I ovn 250-275 grader i ca 15 min.
Serveres med brød og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1020)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift