Fotograf:
Kim Holthe
Lasagne er en italiensk rett med pastaplater som passer til hele familien. Prøv denne nydelige oppskriften med krabbekjøtt, spinat, løk og tomater. Oppskriften inneholder
103 Kalorier,
10 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lasagne med krabbe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3573 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lasagne med krabbe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.67 | 486.66 | Kcal |
Protein | 8.63 | 40.91 | gram |
Karbohydrat | 10.32 | 48.92 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 4.17 | gram |
Fett | 2.79 | 13.22 | gram |
Mettet fett | 1.14 | 5.40 | gram |
Salt | 0.41 | 1.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.35 | Kr 34.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 896 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 170 grader.
Ta krabbekjøttet ut av skjellene. Tin spinat og klem ut så mye væske som mulig.
Bland spinat og krabbekjøtt.
Fres grovhakket løk myk i olje, avkjøl den og bland den med krabbe og spinat.
Hvit saus
Lag en tykk hvit saus av smør, mel og melk. Smak til med salt og pepper.
Det er viktig at sausen er tykk da tomatene avgir væske under stekingen.
Bland sausen med krabbe, spinat og løk. Smak til med salt og pepper.
Velg en form som passer til tre lag med lasagneplater.
Smør formen. Legg et lag lasagneplater i bunnen, dekk med 1/3 av krabbesausen og tomatskiver. Legg på neste lag og dekk med lasagneplater. Fordel resten av sausen over og legg på resten av tomatskivene.
Stek lasagnen midt i ovnen til den er gjennomstekt, ca. 30 minutter. Server den rykende varm med en god salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29266)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-26
Oppdatert dato:2013-03-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift