Fotograf:
Oluf Lorentzen
Grottelagret gruyere er en ost som passer ypperlig til gratinering. Denne retten er perfekt på tapasbordet eller som kveldskos. Oppskriften inneholder
209 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gratinerte sjampinjonger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6069 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gratinerte sjampinjonger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 209.41 | 652.31 | Kcal |
Protein | 9.69 | 30.18 | gram |
Karbohydrat | 2.07 | 6.45 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 1.56 | gram |
Fett | 17.93 | 55.85 | gram |
Mettet fett | 10.65 | 33.17 | gram |
Salt | 0.47 | 1.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.90 | Kr 40.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 246 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek soppen i 4 minutter på hver side i en panne sammen med litt olje. Knekk av stilkene og legg soppen opp ned i en ildfast form.
Bland alle ingrediensene til fyllet og smak til med salt og pepper.
Ha fyllet opp i soppene og dryss over den revne osten. Gratiner i ovnen på 180 °C i ca. 4 minutter. Serveres som en egen smårett eller på tapasbordet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Oluf Lorentzen
(Intern: 30476)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-28
Oppdatert dato:2013-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift