Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1709 | kilojoule |
Kcal | 412 | kalorier |
Protein | 29.8 | gram |
Karbo | 0.4 | gram |
Sukker | 0.4 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 32.3 | gram |
Mettet fett | 18.9 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Baconsurret lammefilet med gratinerte rotgrønnsaker | 4.5 | 141,19 | 8,75 | 9,93 | 5 | 14,74 |
Smaksrik vegetarburger | 3 | 126,04 | 4,4 | 4,62 | 16,22 | 4,28 |
Gresskargrateng, søt (Tian de courge sucree ) | 3 | 169,11 | 9,08 | 6,05 | 11,53 | 8,71 |
Gratinerte sjampinjonger | 3 | 203,64 | 17,4 | 9,43 | 2,07 | 12,9 |
Gresskar a la Paul Bocuse | 3 | 193,51 | 12,29 | 8,62 | 11,39 | 10,65 |
Gresskargrateng ( Tian de courge ) | 3 | 114,38 | 2,96 | 4,82 | 16,37 | 6,04 |
Potet-løkpizza(B,AB) | 3 | 158,03 | 6,35 | 6,24 | 18,2 | 7,19 |
Salat med stekt skinke | 3 | 114,16 | 7,36 | 10,09 | 1,25 | 9,47 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
TINE Port Salut 1,1 kg | 1333 | 321 | 25 | 24 | 0 |
Primavera di Caravaggio | 1231 | 294,2 | 25 | 18 | 0 |
Eiker Holtefjell 1/2 XO 12-18 mnd | 1947 | 465,33 | 39 | 29 | 0,1 |
TINE Port Salut 100 gr | 1333 | 321 | 25 | 24 | 0 |
Danbo | 1342 | 320,73 | 25 | 23,7 | 0,8 |
Eiker Mutchli | 1666 | 398,17 | 33 | 26 | 0,1 |
Raclette skiver 200 g | 1430 | 341,77 | 27 | 25 | 1 |
Diplomat ost ca 2 kg | 1599 | 382,16 | 33,7 | 20,7 | 0,1 |
Appenzell | 1630 | 389,57 | 32 | 25 | 1 |
Dansk Havarti | 1444 | 345,11 | 27 | 25 | 1,2 |
Tine Ridderost vasket 1,7 kg | 1746 | 422 | 38 | 20 | 0 |
Raclette firkant | 1430 | 341,77 | 27 | 25 | 1 |
Fontina | 1495 | 357,3 | 28 | 27 | 0 |
Diplomat hvitløk | 1599 | 382,16 | 33,7 | 20,7 | 0,1 |
Cendre Royal | 1374 | 328,38 | 25,3 | 24,1 | 1,55 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.