Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1710 | kilojoule |
Kcal | 412 | kalorier |
Protein | 29.8 | gram |
Karbo | 0.4 | gram |
Sukker | 0.4 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 32.3 | gram |
Mettet fett | 18.9 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Baconsurret lammefilet med gratinerte rotgrønnsaker | 4.7 | 141,82 | 8,76 | 9,96 | 5 | 14,74 |
Gresskar a la Paul Bocuse | 4.5 | 164,99 | 10,21 | 7,27 | 9,62 | 9,48 |
Gratinerte sjampinjonger | 3 | 209,41 | 17,93 | 9,69 | 2,07 | 12,9 |
Gresskargrateng ( Tian de courge ) | 3 | 96,1 | 2,4 | 3,99 | 13,02 | 5,59 |
Potet-løkpizza(B,AB) | 3 | 159,45 | 6,37 | 6,39 | 18,2 | 7,19 |
Salat med stekt skinke | 3 | 114,74 | 7,36 | 10,09 | 1,25 | 9,47 |
Smaksrik vegetarburger | 3 | 128,68 | 4,38 | 4,7 | 16,22 | 4,28 |
Gresskargrateng, søt (Tian de courge sucree ) | 3 | 146,36 | 7,65 | 5,23 | 9,82 | 7,92 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Diplomat paprika | 1599 | 382,16 | 33,7 | 20,7 | 0,1 |
Raclette, ost | 1481 | 357 | 27,9 | 26,4 | 0 |
Chaumes | 1282 | 306,39 | 25 | 21 | 0,5 |
Epoisses de Bourgogne AOP | 1191 | 284,64 | 24 | 17 | 0,8 |
Raclette firkant | 1430 | 341,77 | 27 | 25 | 1 |
Le Crémier de Chaumes | 1194 | 285,36 | 24 | 18 | 0,5 |
Limburger | 1368 | 326,95 | 27,25 | 20,05 | 0,49 |
Appenzell | 1630 | 389,57 | 32 | 25 | 1 |
Tine Kvit geitost raudkittmodna fra lyngsalpane | 1649 | 394,11 | 34 | 23 | 0 |
Pont-l_Eveque | 1180 | 282,02 | 22 | 21 | 0,5 |
Samsø | 1045 | 249,75 | 16 | 26 | 0,5 |
Tine Port Salut 100 gr | 1333 | 321 | 25 | 24 | 0 |
Arla Castello Marquis | 1786 | 426,85 | 42 | 13 | 0,5 |
Langres AOP | 1155 | 276,04 | 23 | 16 | 1,5 |
Raclette grottelagret firkant | 1430 | 341,77 | 27 | 25 | 1 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.