Gresskar a la Paul Bocuse inneholder
165 Kalorier,
10 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Gresskar a la Paul Bocuse har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gresskar a la Paul Bocuse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6224 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gresskar a la Paul Bocuse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.99 | 767.97 | Kcal |
Protein | 7.27 | 33.84 | gram |
Karbohydrat | 9.62 | 44.78 | gram |
Kostfiber | 2.77 | 12.89 | gram |
Fett | 10.21 | 47.52 | gram |
Mettet fett | 5.49 | 25.55 | gram |
Salt | 0.41 | 1.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.48 | Kr 44.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 724 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær et lokk av gresskaret så det ligner en suppeterrin, eller heksegryte. Fjern kjernene og pulpen med en skje. Fyll gresskaret tre fjerdedeler opp med vekslende lag av ristede brødterninger og gruyerost. Dryss med salt og pepper mellom lakene og hell syrnet fløte over. Smør undersiden av lokket med litt smeltet smør og legg det på gresskaret. Sett gresskaret i en terteform eller et annet ovnfast fat og bak det i en 190 grader C varm ovn i 2 timer.
Ta gresskaret ut og skrap forsiktig kjøttet av gresskarets sider med en skje. Hell fløte i inntil fyllet har en passende konsistens.
Sett gresskaret i ovnen igjen inntil det er varmet igjennom.
Server retten direkte fra gresskaret og øs opp med en suppeske. Sett en full spiseskje syrnet fløte på hver porsjon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 24233)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-08-29
Oppdatert dato:2007-08-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift