Fotograf:Brodogkorn.no Gresskarsuppe med byggryn og ristede gresskarkjerner er nydelig høstmat. Dette er et vegansk alternativ som smaker godt for alle.
Ristede gresskarkjerner:
Ha gresskarkjernene i en kjele. Ha over vann, og la dette koke opp og koke i ti minutter. Hell kjernene i en sil, og la vannet renne av.
Ha gresskarkjernene over på en stekeplate med bakepapir, ha over olje og salt, og bland det godt inn rundt kjernene.
Sett stekeplaten midt i stekeovnen på 180 °C i ca. 15 minutter til gresskarkjernene er lett gylne. Hell de ferdigstekte kjernene over på et kjøkkenpapir.
Gresskarsuppe med byggryn: Ha en buljongterning og vannet i en kjele, og kok opp. Tilsett byggryn, og la grynene småkoke under lokk i 20 minutter.
Tilsett gresskarpuré og kokosmelk. Kok opp igjen.
Tilsett salt og pepper, smak gjerne til.
Server suppen med ristede gresskarkjerner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35528)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2020-12-25
Oppdatert dato:2020-12-25