Gravet sild med majonessaus inneholder
191 Kalorier,
1 g Karbo,
7 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Gravet sild med majonessaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet sild med majonessaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4065 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet sild med majonessaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.32 | 705.25 | Kcal |
Protein | 7.37 | 27.17 | gram |
Karbohydrat | 0.94 | 3.47 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.41 | gram |
Fett | 17.54 | 64.66 | gram |
Mettet fett | 3.88 | 14.30 | gram |
Salt | 1.81 | 6.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.32 | Kr 15.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 475 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,96 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens, skyll og ben ut silda. Bland vann, eddik og salt. La filetene ligge i eddiklaken til kjøttet er hvitt, små sild ca 4 timer, større sild ca 6 timer.
Ta dem opp og la dem renne godt av, for eksempel i dørslag. Dra deretter av skinnet. Lag i mellomtiden sausen.
Bland majones med rømme, sennep, krydder, løk og dill. Pepperkornene skal være grovstøtte og hvitløken presset.
Legg de avrente filetene lagvis med sausen i et glass eller en bolle. Sett den i kjøleskap. Silda er ferdig til å spises etter minst ett døgn. Holder seg omkring én uke.
Serveres som smørbrødpålegg eller som middagsrett sammen med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11478)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.