Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Gresk potetpai(Pataopita) oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Gresk potetpai(Pataopita)



Gresk potetpai(Pataopita) inneholder 248 Kalorier, 26 g Karbo, 6 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Gresk potetpai(Pataopita) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gresk potetpai(Pataopita) er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
0,5kghvetemel
2tsbakepulver
250grsmør eller margarin
1kgpoteter
2,5dlgravieraost eller jarlsbergost
1feddhvitløk
1krmmuskat
2,5dlmelk eller fløte
1dashSalt
1dashPepper
Litt vann
1dashLitt smør til formen




Kalorier og næringsinnhold i Gresk potetpai(Pataopita) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier247.604 816.811 204.20Kcal
Protein5.58108.5527.14gram
Karbohydrat25.75500.94125.24gram
Kostfiber1.5630.357.59gram
Fett13.24257.5764.39gram
Mettet fett8.31161.6640.42gram
Salt0.448.472.12gram
Pris på oppskriftenKr 2.51Kr 48.83Kr 12.21.-
Hele oppskriften veier1 945 totalt1 945 pr porsj486 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Bland mel, bakepulver litt salt og vann til en jevn og myk deig. Kok potetene i rikelig med vann. Kjevle ut halve deigen og legg denne i en smurt ildfast form, slik at deigen dekker bunnen og kantene. Pensle med smør. Skrell og mos potetene. Tilsett osten, melken, saltet og pepperen, muskaten og hvitløken.
Bland dette godt. Hell blandingen i formen. Kjevle ut resten av deigen. Lag et pailokk, legg dette over, pensle med smør. Stek i 20 – 25 minutter på 120 grader i stekeovn. La paien avkjøles til den er lunken før du serverer den.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17219)
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Hellas
Innlagt dato:2004-03-18
Oppdatert dato:2004-03-18
Lesere: 5336 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.