Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er tilbehør til grillmat, men en nydelig smak særlig med denne marinaden/grillsausen på. Vær forsiktig med varmen siden de fort blir brent. Poenget her er den litt søte smaken i kålen som blir forsterket med brunt sukker.
Oppskriften inneholder 47 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Vask kålen og del den i skiver. Evt i store buketter som igjen deles i skiver. Vi gjorde det først.
Bland sammen olje, sukker og salt. Pensle skivene med dette og grill de raskt 2-3 minutter til de er brune. Legg de så bort på en svakere varme, dekk til og la de grille til de er myke, ca 10-20 minutter litt avhengig av tykkelsen.
Server som tilbehør
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34691)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2019-07-05
Oppdatert dato:2019-07-05