Fotograf:
Knut Pettersen
Blomkålsalaten er det beste tilbehøret bl.a. til grillmaten. Du kan bytte ut ekebladsalat med lollosalat eller ferdigkjøpt salatblanding, om du ønsker.
Kok gjerne blomkålen raskt noen minutter i vann før den kjøles ned og blandes inn. Oppskriften inneholder
49 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomkålsalat med reddik og stilkselleri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6438 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blomkålsalat med reddik og stilkselleri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 49.41 | 147.48 | Kcal |
Protein | 1.48 | 4.42 | gram |
Karbohydrat | 2.27 | 6.78 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 4.21 | gram |
Fett | 3.51 | 10.48 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 1.52 | gram |
Salt | 0.18 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.98 | Kr 26.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 194 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp sammen ingrediensene til dressingen og sett den i kjøleskap til den skal brukes.
Del blomkålhodet i små buketter. Rens og skjær reddikene og stilksellerien i skiver. Klipp opp gressløken.
Skyll salaten og riv den grovt. Bland alle ingrediensene til salaten sammen.
Hell over dressingen eller server den ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27930)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-07-13
Oppdatert dato:2014-07-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift