Grillet gjørs med stuing av steinsopp



Grillet gjørs med stuing av steinsopp inneholder 123 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Grillet gjørs med stuing av steinsopp har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet gjørs med stuing av steinsopp er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere: 4450 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 550grgjørsfilet med eller uten skinn
300grfersk steinsopp
1stkfinhakket løk
3dlrømme eller créme fraîche
1dashnymalt svart pepper
2kvist(er)rosmarin eller et par klyper tørket rosmarin
1dashsalt
1dashsmør
2sshvitvin




Næringsdeklarasjon for Grillet gjørs med stuing av steinsopp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.00417.65Kcal
Protein8.8930.19gram
Karbohydrat1.515.13gram
Kostfiber1.434.86gram
Fett8.6129.24gram
Mettet fett5.2017.66gram
Alkohol0.15 %
Salt0.150.52gram
Pris på oppskriftenKr 11.84Kr 40.20Kroner
Hele oppskriften veier1 358 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,91 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens soppen og skjær den i fingertuppstore terninger. Fres løken i smør, tilsett terningene av steinsopp og la alt steke i et par minutter. Tilsett rømme eller créme fraîche og la det koke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett noen ferske kvaster rosmarin for å gi aroma til stuingen.

Varm opp en stekepanne så den er skikkelig varm. Dryss i litt salt og legg fiskefiletene i pannen. Har filetene skinn, legges skinnsiden opp. Snu filetene etter ca 30 sekunder.

Legg deretter filetene på en smurt stekeplate, ha litt smør på fisken, og dynk med hvitvinen. Stek den i ovn ved 200 C i ca 10 minutter.

Server med soppstuingen og kokte poteter. Om ønskelig kan det drysses litt frisk rosmarin over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11911)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.