Grillet gjørs med stuing av steinsopp inneholder
123 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Grillet gjørs med stuing av steinsopp har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet gjørs med stuing av steinsopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
4450 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet gjørs med stuing av steinsopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.00 | 417.65 | Kcal |
Protein | 8.89 | 30.19 | gram |
Karbohydrat | 1.51 | 5.13 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 4.86 | gram |
Fett | 8.61 | 29.24 | gram |
Mettet fett | 5.20 | 17.66 | gram |
Alkohol | 0.15 % | | | |
Salt | 0.15 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.84 | Kr 40.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 358 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens soppen og skjær den i fingertuppstore terninger. Fres løken i smør, tilsett terningene av steinsopp og la alt steke i et par minutter. Tilsett rømme eller créme fraîche og la det koke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett noen ferske kvaster rosmarin for å gi aroma til stuingen.
Varm opp en stekepanne så den er skikkelig varm. Dryss i litt salt og legg fiskefiletene i pannen. Har filetene skinn, legges skinnsiden opp. Snu filetene etter ca 30 sekunder.
Legg deretter filetene på en smurt stekeplate, ha litt smør på fisken, og dynk med hvitvinen. Stek den i ovn ved 200 C i ca 10 minutter.
Server med soppstuingen og kokte poteter. Om ønskelig kan det drysses litt frisk rosmarin over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11911)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.