Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc



Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc inneholder 246 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6410 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grkamskjell beregn ca 2 kamskjell per person
salt og pepper
2stkgulrøtter
Ca 4sssmør
Ca 1,5tssitronsaft
2stksjalottløk
1dlhvitvin
2dlfløte
100grsmør
2tsfrisk estragon eller 1/2 ts tørket estragon




Næringsdeklarasjon for Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier245.68551.37Kcal
Protein4.8810.95gram
Karbohydrat2.295.14gram
Kostfiber0.661.48gram
Fett23.1451.93gram
Mettet fett14.5332.61gram
Alkohol1.06 %
Salt0.260.59gram
Pris på oppskriftenKr 10.28Kr 23.07Kroner
Hele oppskriften veier898 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,72 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Gulrotpuré
Gulrøttene, skrelles, deles i biter og kokes i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og kjør gulrøttene i en foodprocessor med smør til puré. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Estragon og beurre blanc
Rens, finhakk og surr sjalottløk i 1 ss smør til den er blank (ikke bli brun), tilsett hvitvin og kok inn til det gjenstår ca 3 ss. Tilsett fløte og kok inn til det halve gjenstår. Trekk kasserollen vekk fra platen, pisk inn smør i biter og smak til med finhakket frisk estragon.
Brukes tørket krydder tilsett det sammen med fløten. Sausen bør ikke koke etter at smøret er pisket inn

Kamskjell
Fordel kamskjellene på bløtlagte grillpinner. Bruk 2 pinner parallelt til hver porsjon, så skjellene blir lettere å snu på grillen eller i grillpannen.
Varm opp grill/panne. Krydre med salt og pepper og pensle med olje. Vent til du har god varme. Legg spydene på og grill dem ca 1 minutt på hver side.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 28550)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-07-25
Oppdatert dato:2011-07-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet kamskjell med chilikål.Grillet kamskjell med chilikål.
Denne retten har 123,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell med asparges.Grillet kamskjell med asparges.
Denne retten har 118,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.
Denne retten har 193,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.