Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc inneholder
246 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6410 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 245.68 | 551.37 | Kcal |
Protein | 4.88 | 10.95 | gram |
Karbohydrat | 2.29 | 5.14 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 1.48 | gram |
Fett | 23.14 | 51.93 | gram |
Mettet fett | 14.53 | 32.61 | gram |
Alkohol | 1.06 % | | | |
Salt | 0.26 | 0.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.28 | Kr 23.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 898 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gulrotpuré
Gulrøttene, skrelles, deles i biter og kokes i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og kjør gulrøttene i en foodprocessor med smør til puré. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Estragon og beurre blanc
Rens, finhakk og surr sjalottløk i 1 ss smør til den er blank (ikke bli brun), tilsett hvitvin og kok inn til det gjenstår ca 3 ss. Tilsett fløte og kok inn til det halve gjenstår. Trekk kasserollen vekk fra platen, pisk inn smør i biter og smak til med finhakket frisk estragon.
Brukes tørket krydder tilsett det sammen med fløten. Sausen bør ikke koke etter at smøret er pisket inn
Kamskjell
Fordel kamskjellene på bløtlagte grillpinner. Bruk 2 pinner parallelt til hver porsjon, så skjellene blir lettere å snu på grillen eller i grillpannen.
Varm opp grill/panne. Krydre med salt og pepper og pensle med olje. Vent til du har god varme. Legg spydene på og grill dem ca 1 minutt på hver side.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28550)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-07-25
Oppdatert dato:2011-07-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift